Замяна на стоки

Връщане и замяна

1. Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, както и да върне същата за замяна в срок от 14 дни, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

1.1. Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.

1.2. Цената, която Клиентът следва да заплати за стоките, не съответства на дължимата цена. Окончателната цена за доставка, се определя в офис на избрана от клиента куриерска фирма.

2. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока Клиентът има право в срок от 14 дни, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули. 
Декодом възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите когато: 
-получената стока явно не съответства на заявената в поръчката; 
-грешката е настъпила в резултат на наша вина;

2.1. Адресът за връщане на стоките е: гр.Пловдив, ул.Родопи № 80,магазин Декодом, Интернет магазин. Връщането се допуска при следните условия:.

2.2. Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Профконс –Емил Йонов ЕООД– фактура, касов бон.

  Връщане на суми

3.   Онлайн магазинът извършва възстановяването само по банков път. 
3.1. Онлайн магазинът има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно.