Грейс

Грейс

Грейс е декоративна мазилка с ефект <<Течен метал>>.Съдържа керамични вакумни микросфери и специална терполимерна акрилна смола с изключително ниска термопроводимост. Положена по съответната технология като завършващ слой,след изсъхване формира дълготраен изолационен слой със следните характеристики:
- Ефективно и дълготрайно антимухълно и антикондензно действие,обусловено от факта,че след изсъхване на мазилката се образува ефикасна термична бариера,която прекъсва връзката между студените стени и топлия въздух в помещението.образувайки т.н. <<топла стена>>,по този начин предотвратява  конденза и появата на мухъл.
- Отличното вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, декорирано с обикновена декоративна мазилка, при температура на въздуха в близост до тавана 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, декорирано с Грейс, температурата е равномерна - и при пода, и под тавана е 22°С.
Грейс не позволява проникването на вода в основата и я предпазва от образуването на пукнатини – коефициент на пропускливост на вода Sd=1,118 по DIN 52615. Същевременно тя покрива съществуващи микронапуквания и по този начин предпазва основата от деградация.
Висока енергийна ефективност или т.н. Energy Save 20% на Атриа. Тази марка се дава на продуктите, които са сертифицирани за икономия на енергия.
При направени изследвания са доказани 20% по-ниски разходи за отопление (респективно за охлаждане през лятото) на помещение, декорирано с Грейс, в сравнение с обикновените интериорни бои. Това се дължи на отразяването на топлината (над 85%), запазването и равномерното й разпределение в обема на помещението. Коефициентът на термопроводимост на мазилката е λ = 0,13-0,15.
Мазилката е негорима - клас В1 по BS ( клас В2 върху дърво )
Цветове по каталог
 

Приложение : Подходяща е за всякакъв вид помещения в жилищни и обществени сгради.С нея могат да се реализират многообразни декоративни ефекта:
Ефект Fil Pose (вертикален)
Видео полагане

Ефект Fil Pose (хоризонтален)  Използва се маламашка с трева,с нея с хоризонтални движения се оформя релефа.
Ефект Fire (огън) Използва се трапецовидна маламашка Inox или пластмасова маламашка.С маламашката с леки поглаждания по диагонал от ляво на дясно и обратно и последващо разрошване на мазилката се постига ефект на пламъци.
Видео полагане

Ефект WEB ( мрежа ) - Използва се мече за ефект Web.С него се минава хоризонтално цялата дължина на стената,започвайки от тавана на долу
Ефект BRICK (тухлички) - Използва се трапецовидна маламашка INOX.С нея с леки хоризонтални поглаждания от ляво на дясно и обратно се постига ефект на тухли.
Видео полагане:
Ефект LEAF ( листа ) -използва се трапецовидна маламашка INOX и с леки ветрилообразни поглаждания по цялата повърхност се постига ефект на разхвърлени листа.
Видео полагане

Ефект JEANS - използва се маламашка с трева.Първо св правят вертикални черти по цялата повърхност,а след това хоризонтални.Така се постига ефект на джинсово кадифе.
Ефект CIRCLE ( кръгове ) - използва се маламашка с трева,правят се кръгови движения по цялата повърхност до получаване на ефекта.
Подходящ грунд : Изоакрил
Разходна норма : 0,300 - 0,700 л./кв.м.
Покривност : 1,5 - 3 кв.м./л.
Обявената цена е за база силвър и база голд на литър с ДДС,за изчисление на желания от вас цвят и количество може да ни се обадите на обявените ни телефони или да ни пишете на : E-mail: dekodom@abv.vg

Богата гама асортименти

Без ограничение в количеството за покупка

 

 

Доставка

 Доставка за цяла България

  • Марка Atria
  • Модел Grace
  • Наличност В наличност
  • 39,60 лв.
  • Без данък 39,60 лв.

Възможни варианти

Етикети: Грейс

Атриатермика е енергоспестяваща боя с керамични вакумни микросфери и специална терполимерна акрилна ..
27,60 лв.
text_tax 27,60 лв.

Софиа е антикондензна, антимухълна и енергоспестяваща боя с керамични микросфери. Тя се нанася..
34,20 лв.
text_tax 34,20 лв.

Термо декоративна система за стени  с ефект истински циментПродължавайки разработките на ..
95,40 лв.
text_tax 95,40 лв.

Дълбокопроникващ акрилен грунд за импрегнация на вътрешни и външни повърхности. Съдържание: акрил..
20,40 лв.
text_tax 20,40 лв.

Мека четка с естествен косъмДебелина на косъма - 10 ммПриложение - Декоративни перлени,матови бои и ..
12,00 лв.
text_tax 12,00 лв.

Професионални аерозолни ароматизатори Scentiment 250 мл.Разполагаме с огромен избор на селектирани а..
22,00 лв.
text_tax 22,00 лв.

Кеммуфа е специален антимухълен и анти-бактериален препарат.Продуктът е безопасен за здравето и не с..
24,60 лв.
text_tax 24,60 лв.

Профилите за скрито  осветление са произведени от XPS (екструдиран пенополистирол ) и са изключ..
20,70 лв.
text_tax 20,70 лв.

1. ХАРАКТЕРИСТИКИ И ОБЛАСТИ НА УПОТРЕБАЕлегантен финиш, който се характеризира с прекрасни метални о..
79,60 лв.
text_tax 79,60 лв.