Ъмбрела

Ъмбрела

   Система,предпазваща от проникване на вода

Ъмбрела е система от грунд и финиш,изградена на базата на специална прозрачна синтетична смола на водна основа. Ъмбрела създава повърхностен филм,който прилепва към основата,създавайки бариера срещу проникване на вода.Високата еластичност,гарантира на продукта отлични резултати с течение на времето.Тя е устойчива на ултравиолетови лъчи,напълно прозрачна,на водна основа (няма мирис) и изключително лесна за нанасяне (еднокомпонентна). Ъмбрела може да се нанася върху хоризонтални и вертикални повърхности.

Предлага се в два варианта - гланц и срещу плъзгане. Ъмбрела в гланцовия си вариант не променя цвета на настилката,само е прави гланцова като нова. Ъмбрела против плъзгане прави повърхността по-матова.

Приложение : идеална за изолиране на тераси и балкони с настилки от керамика,теракота,гранитогрес,циментови замазки,мрамор и други естествени камъни.

Полагането и се препоръчва само върху светли или пастелни цветове.Ако все пак решите да е положите върху тъмна основа,то направете предварително проба.

Ъмбрела е идеалния продукт за привържениците на системата "Направи си сам".Когато полагате продукта,трябва да спазвате основни правила за да постигнете отлични резултати.Най важното е да почистите идеално повърхността,която ще боядисвате,Ако по повърхността остане прах или други замърсявания, рискувате да нарушите адхезията на грунда Ъмбрела Праймер към повърхността,а от там и на цялото покритие. След като почистите нанесете Ъмбрела праймер с валяк или четка.Изчакайте пълното му изсъхване(минимум 12 часа).После нанесете Ъмбрела финиш в избрания от вас вариант.

Покривност : Ъмбрела се предлага в комплект (кит) ,който включва 0,375 л.грунд и 0,750 л. финиш,които са достатъчни за изолация на 7,5 кв.м.

Нанасяне : четка,валяк

Видео : https://www.youtube.com/watch?v=Igb3gkFzS10

Богата гама асортименти

Без ограничение в количеството за покупка

 

 

Доставка

 Доставка за цяла България

  • Модел Umbrella
  • Наличност В наличност
  • 60,00 лв.
  • Без данък 60,00 лв.

Етикети: Изолиращи продукти-Ъмбрела

Мека четка с естествен косъмДебелина на косъма - 10 ммПриложение - Декоративни перлени,матови бои и ..
12,00 лв.
text_tax 12,00 лв.

   Предназначена за  полагане на декоративна копринена мазилкаотлична ергон..
9,80 лв.
text_tax 9,80 лв.

Професионални аерозолни ароматизатори Scentiment 250 мл.Разполагаме с огромен избор на селектирани а..
20,00 лв.
text_tax 20,00 лв.

1. ХАРАКТЕРИСТИКИ И ОБЛАСТИ НА УПОТРЕБАЕлегантен финиш, който се характеризира с прекрасни метални о..
72,95 лв.
text_tax 72,95 лв.

Профилите за скрито  осветление са произведени от XPS (екструдиран пенополистирол ) и са изключ..
19,95 лв.
text_tax 19,95 лв.