Грейс - термо декоративна релефна боя

Грейс - термо декоративна релефна боя

Грейс е енергоспестяваща декоративна мазилка с ефект «Течен метал». Продуктът съдържа керамични вакуумни микросфери и специална терполимерна акрилна смола с изключително ниска термопроводимост. Положена по съответната технология като завършващ слой, след изсъхване формира дълготраен изолационен слой със следните характеристики:

1. Wellness-Care® Technology на Атриа или комфорт в помещението, който се дължи на:

- Ефективно и дълготрайно антимухълно и антикондензно действие, обусловено от факта, че след изсъхването на мазилката се образува ефикасна термична бариера, която прекъсва връзката между студените стени и топлия въздух в помещението, образувайки т.н. „топла стена”, и по този начин предотвратява конденза и появата на мухъл.

- Отличното вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, декорирано с обикновена декоративна мазилка, при температура на въздуха в близост до тавана 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, декорирано с Грейс, температурата е равномерна - и при пода, и под тавана е 22°С.

Грейс не позволява проникването на вода в основата и я предпазва от образуването на пукнатини – коефициент на пропускливост на вода Sd=1,118 по DIN 52615. Същевременно тя покрива съществуващи микронапуквания и по този начин предпазва основата от деградация.

2. Висока енергийна ефективност или т.н. Energy Save 20% на Атриа. Тази марка се дава на продуктите, които са сертифицирани за икономия на енергия.

При направени изследвания са доказани 20% по-ниски разходи за отопление (респективно за охлаждане през лятото) на помещение, декорирано с Грейс, в сравнение с обикновените интериорни бои. Това се дължи на отразяването на топлината (над 85%), запазването и равномерното й разпределение в обема на помещението. Коефициентът на термопроводимост на мазилката е λ = 0,13-0,15.

3. Мазилката е негорима – клас В1 по BS (клас В2 върху дърво).

Цветове: Грейс се предлага в две стандартни бази: Сребърна и Златна. Всяка база може да бъде тонирана с осемте оцветителя на тинтометричната система Термо Колорс, като така се постигат 72 цвята.

Приложение: Интериорната термодекоративна мазилка Грейс е подходяща за всякакъв вид помещения в жилищни и обществени сгради. С нея могат да се реализират многообразни декоративни ефекти:

Ефект FIL Pose (вертикален) - Използва се маламашка с трева,с нея с вертикални движения се оформя релефа .

Видео полагане: 

Ефект FIL Pose (хоризонтален) - Използва се маламашка с трева,с нея с хоризонтални движения се оформя релефа.

Ефект Fire (огън) - Използва се трапецовидна маламашка Inox или пластмасова маламашка.С маламашката с леки поглаждания по диагонал от ляво на дясно и обратно и последващо разрошване на мазилката се постига ефект на пламъци.

Видео полагане

Ефект WEB (мрежа) -Използва се мече за ефект Web.С него се минава хоризонтално цялата дължина на стената,започвайки от тавана на долу

Ефект BRICK (тухлички).Използва се трапецовидна маламашка INOX.С нея с леки хоризонтални поглаждания от ляво на дясно и обратно се постига ефект на тухли.

Видео полагане:

Ефект LEAF (листа).Използва се трапецовидна маламашка INOX.С маламашката с леки ветрилообразни поглаждания по цялата повърхност се постига ефект на разхвърлени листа.

Видео полагане

Ефект JEANS Използва се маламашка с трева.Първо се правят вертикални черти по цялата повърхност,а след това - хоризонтални.Така се постига ефект на джинсово кадифе.

Ефект CIRCLE (кръгове).Използва се маламашка с трева.С нея се правят кръгови движения по цялата повърхност за получаване на ефекта.

Подходящ грунд: Изоакрил

Разходна норма:  0,300 - 0,700 л./ кв.м.

Покривност - 1,5 - 3 кв.м./л.

Обявената цена е за база силвър на литър с ДДС ,за изчисление на желания от вас цвят и количество  може да ни се обадите на обявените ни телефони или да ни пишете на E-mail;dekodom@abv.bg.


Богата гама асортименти

Без ограничение в количеството за покупка

 

 

Доставка

 Доставка за цяла България

  • Марка Atria
  • Модел Grace
  • Наличност В наличност
  • 36,00 лв.
  • Без данък 36,00 лв.

Възможни варианти

Етикети: Грейс - декоративна мазилка с ефект "Течен метал"

Атриатермика е енергоспестяваща боя с керамични вакумни микросфери и специална терполимерна акрилна ..
24,96 лв.
text_tax 24,96 лв.

Софиа е антикондензна, антимухълна и енергоспестяваща боя с керамични микросфери. Тя се нанася..
38,40 лв.
text_tax 38,40 лв.

Термо декоративна система за стени  с ефект истински циментПродължавайки разработките на ..
86,40 лв.
text_tax 86,40 лв.

Дълбокопроникващ акрилен грунд за импрегнация на вътрешни и външни повърхности. Съдържание: акрил..
18,00 лв.
text_tax 18,00 лв.

Мека четка с естествен косъмДебелина на косъма - 10 ммПриложение - Декоративни перлени,матови бои и ..
12,00 лв.
text_tax 12,00 лв.

   Предназначена за  полагане на декоративна копринена мазилкаотлична ергон..
9,80 лв.
text_tax 9,80 лв.

1. ХАРАКТЕРИСТИКИ И ОБЛАСТИ НА УПОТРЕБАЕлегантен финиш, който се характеризира с прекрасни метални о..
69,47 лв.
text_tax 69,47 лв.

Корнизите за скрито  осветление са произведени от XPS (екструдиран пенополистирол ) и са изключ..
19,95 лв.
text_tax 19,95 лв.

Кеммуфа е специален антимухълен и анти-бактериален препарат.Продуктът е безопасен за здравето и не с..
21,96 лв.
text_tax 21,96 лв.